تبلیغات
خواص و فواید میوه ها - خواص غذایی لیمو ترش
خواص و فواید میوه ها
فواید میوه ها و خاصیت كامل آنها | سیب - گلابی - گیلاس- موز- آناناس- نارگیل

آرشیو موضوعی

آرشیو

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

خواص غذایی لیمو ترش

 

ابن سینا پزشك معروف ایرانی لیموترش را بهترین دارو برای تشنجات از تب می دانست و یرقان را هم با آب لیمو معالجه می كرد . سنت هیلدگر نیز مصرف پوست لیموترش را به زنان باردار توصیه می كرد تا ویار آن ها فروكش كند. قوه هاضمه آنها تقویت شود  و دل به هم خوردگی و تهوع آنها برطرف گردد.

استفاده از لیمو برای معالجات

1-  درمان آذین با لیمو:

برای شستشوی حلق و حنجره  از لیمو كمك بگیرید. كمی آبلیمو و آب مقطر را مخلوط و هر ساعت یك بار آن را قرقره كنید.

2-معالجه زخم و خراشهای سطحی پوست با لیمو :

به جای آب اكسینه برای شتشوی زخم و خراش های سطحی پوست ، می توانید آب لیمو را بگیرید و دو برابر آن آب بیفزاید و با آن زخم ها و خراش های سطحی پوست را بشویید.

3-درمان اختلالات هاضمه با لیمو:

در تمام مواردی كه اختلال هاضمه به وجد می آید ازقبیل دل به هم خوردگی ونفخ شكم  معالجه با لیمو تجویز شده است . در این مورد دو لیمو را با پوست و هسته برش بزنید و آن را در یك لیتر آب داغ ، یك یا دو ساعت خیس كنید ، بعد آن را بفشارید و آب فشرده آن را با قند یاشكر ششیرین كرده و هر روز یك لیوان بنوشید .

4-در مان خونریزی لثه ها :

یك قطعه پنبه را در لیوانی كه محتوی آب لیمو است ، فرو كرده و روزی دو بار صبح و شب آن را به لثه های خود بمالید و با انگشتان خود ماساژ دهید ولی مواظب باششید آب لیمو به دندان های شما نرسد .

5-معالجه میگرن و سردرد :

وقتی میگرن یا سردرد دارید در یك فنجان قهوه یا چای غلیظ  یك برش لیمو بیندازید  و بنوشید . مصرف آن باعث تسكین میگرن و سردرد می شود .

6-رفع سرگیجه و دلشوره :

استفاد از لیمو ترش سرگیجه را رفع می نماید و نیز اگر لیمو باكمی عسل خورده شود ، باعث آرامش شده و دلشوره را برطرف می كند .

مصرف لیمو ترش به همراه چای مفید است . چای محبوب ترین نوشیدنی گرم در جهان است و روزانه حدود 2 میلیارد فنجان چای در سراسر جهان نوشیده می شود .

به گفته متخصصان مصرف لیمو ترش به همراه چای خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می كند كه به دلیل افزایش خاصیت آنتی اكسیدان است.

بیشترین علاقه مردم به نوشیدن چای ، وجود ماده آرامش دهنده آن به نام كافئین است. برگ این گیاه حدود چهار درصد كافئین دارد و این میزان در یك فنجان چای به 40 میلیگرم می رسد .

مصرف لیمو ترش و دارچین همراه چای مفید است و مصرف این مواد  همراه چای، خاصیت آنتی اكسیدانی آن را چند برابر می كند .

در عین حال چای حاوی اسید آمینه ، كربوهیدرات، یون های معدنی و تركیبات پلی فنول كه موجب رنگ قرمز در آن می شود ،‌است.

 

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : یوسف

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان