تبلیغات
خواص و فواید میوه ها - فواید هلو
خواص و فواید میوه ها
فواید میوه ها و خاصیت كامل آنها | سیب - گلابی - گیلاس- موز- آناناس- نارگیل

آرشیو موضوعی

آرشیو

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فواید هلو

 

هلو از خانواده گل سرخ و مشابه زردآلو، گیلاس، آلو و بادام است. 3 نوع هلو شناخته شده است: هلو سنگی، هسته جدا و هلو نیمه سنگی.

شلیل در واقع نوعی هلوی كوچك و بدون كرك است. شلیلها و هلوها به طور طبیعی از طریق غنچه شكوفه یا دانه هایشان متمایز می شوند. به طور كلی، اكثر هلوها طبق چگونگی چسبیده یا جدا بودن هسته شان دسته بندی می شوند.

1- هلو سنگی: این نام به دلیل آن انتخاب شده كه گوشت هلو محكم به هسته چسبیده است. بافت گوشتی آن زرد و بخش نزدیك به هسته قرمز روشن است. گوشت آن نرم، شیرین و پر آب است برای انواع دسر و مربا، مارمالاد و كمپوت مناسب است. توصیه می شود كه تازه آن مصرف شود.

2- هلوی هسته جدا: هسته از گوشت به راحتی جدا می شود. از نوع سنگی، بزرگتر و سفت تر است. بافت آن كم آب تر اما شیرین است. برای كمپوت بسیار مناسب است اما بهتر است كه تازه آن مصرف شود.

3- هلو نیمه سنگی: این نوع جدید كه تركیبی از هر دو نوع هلوی سنگی و هسته جداست. به شكل تازه و كمپوت مصرف می شود.

خواص هلو:

هلو دارای مقادیر زیادی پتاسیم و ویتامین های C و A است. ملین و مدٌر است. به فعال شدن شیره معدی كمك می كند. رنگ چهره را بهبود می بخشد.

پخت طولانی هلو، مواد مغذی اصلی آن را از بین می برد. برگه هلو مواد مغذی بیشتری دارد، بعضی از برگه ها را با دی اكسید سولفور خشك می كنند تا رنگشان تغییر نكند و مدت زیادی نگهداری شوند. بنابراین، زیاد مناسب نیستند.

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : یوسف

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان