تبلیغات
خواص و فواید میوه ها - فواید نارگیل
خواص و فواید میوه ها
فواید میوه ها و خاصیت كامل آنها | سیب - گلابی - گیلاس- موز- آناناس- نارگیل

آرشیو موضوعی

آرشیو

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فواید نارگیل

 

· عمل هضم را آسان می كند.

· انرژی زاست.

· ذخیره انسولین را بهبود می بخشد و گلوكز خون را مورد مصرف قرار می دهد.

· فشار پانكراس و آنزیم ها را كاهش می دهد.

· به راحتی جذب می شود و افرادی كه مشكل هضم چربی یا مشكل كیسه صفرا دارند، می توانند نارگیل مصرف كنند.

· جذب كلسیم و منیزیم را برای رشد استخوان و دندان و محكم كردن آنها افزایش می دهد.

· به جذب مواد معدنی و ویتامین های محلول در چربی كمك می كند.

· از سایر چربیها كم كالری تر است.

· فعالیت تیروئید را تنظیم می كند.

· به سیستم ایمنی كمك می كند و بدن را در برابر باكتری های بیماری زا، ویروس ها، مخمرها، قارچها و انگلها ایمن می كند.

· برای سلامت قلب مفید است، كلسترول خون را افزایش نمی دهد و سبب چسبندگی پلاكتها نمی شود.

· روغن نارگیل رادیكال آزاد تولید نمی كند و در دمای پخت ثابت می ماند.

· از بدن در برابر آسیب رادیكالهای آزاد محافظت می كند.

· پوست را نرم و لطیف می كند.

· نیاز به اسیدهای چرب ضروری را كم می كند.

برخلاف چربیهای اشباع نشده، مدت مصرف طولانی دارد.

تب بسیار مفید است.
نارگیل با نام علمی (Coeos nucifera) گیاهی است كه در حدود سه هزار سال پیش در جنوب آسیا كشت می‌شد در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد. مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌های این درخت استفاده می‌كنند و آن را به عنوان یك غذای اصلی مصرف می‌كنند.
میوه نارگیل كروی شكل است كه قسمت خارجی آن ضخیم و سفت و متشكل از الیاف نباتی و داخل آن صاف و سخت است. درخت آن در هر سال حدود پنجاه عدد نارگیل می‌دهد. نارگیل هنگامی كه نارس است مقدار بیشتری شیر دارد ولی به تدریج كه میوه می‌رسد مقدار شیر آن كمتر می شود.
گوشت این میوه دارای آنزیم‌های مختلف انورتین، اكسیداز و كاتالاز است و در شیر آن اسیدهای آمینه مختلف موجود است.
گوشت سفید نارگیل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و شیر آن كمی گرم و مرطوب است.
نارگیل به دلیل داشتن چربی زیاد و مواد مغذی چاق كننده است و حرارت داخلی بدن را افزایش می‌دهد همچنین برای خوشبو كردن دهان نیز مفید است.
این میوه ضعف كبد را درمان می‌كند، ادرار را زیاد كرده، درد مثانه را رفع می‌كند و مداوا كننده زخم‌های بدن است.
ریشه درخت نارگیل برای ناراحتی‌های كبدی همانند یرقان مفید است و دم كرده آن اسهال خونی را برطرف می‌سازد.
شیر این میوه ضد سم است و برای برطرف كردن آب آوردگی از آن استفاده می‌شود همچنین برای معالجه پوستی مفید است.
روغن نارگیل كه از تقطیر گوشت سفید آن به دست می‌آید حافظه و هوش را تقویت می‌كند و در درمان كمر درد نیز موثر است.
نارگیل دیر هضم است و در بدن تولید خلط می‌كند بنابراین بهتر است با شكر خورده شود.
این میوه به دلیل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان اشكالاتی تولید كند از این نظر این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند، خوردن آن برای سرد مزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشكالی تولید نمی‌كند.

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : یوسف

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان