تبلیغات
خواص و فواید میوه ها - فواید چند تا میوه
خواص و فواید میوه ها
فواید میوه ها و خاصیت كامل آنها | سیب - گلابی - گیلاس- موز- آناناس- نارگیل

آرشیو موضوعی

آرشیو

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

فواید چند تا میوه

خواص برخی میوه ها.:: 

با كیوی وزنتان را كاهش دهید:
كیوی رقیق كننده ی خون است و از چربی خون بالا،فشار خون،سرما خوردگی و ورم لوزوالمعده و روماتیسم پیشگیری می كند.منشا این میوه در چین است و اكثر ماه های سال در چین كیوی یافت می شود.كیوی شامل ویتامین های A،B،اسید فولیك،روی،فسفر، سدیم،پتاسیم،كلر،منیزیم،كلسیم و سولفات می باشد.این میوه با طعم ترش و شیرین ادرار را افزایش می دهد و سبب كاهش وزن می شود،به افرادی كه رژیم غذایی برای كاهش وزن دارند،توصیه می شود در برنامه ی غذایی خود كیوی را بگنجانند.گفته می شود به اندازه دانه های سیاهی كه در كیوی وجود دارد،خواص و فایده در آن نهفته است.

صدها راز در فلفل نهفته است:
در فلفل رمز و رازهایی وجود دارد كه تا كنون توجه كمتری به آن شده است و به دلیل تند بودن آن،همه ی افراد از این گیاه پر خاصیت استفاده نمی كنند.یكی از خواص فلفل،مبارزه با دیابت است كه می تواند تا حد زیادی میزان قند خون را كاهش دهد و از افزایش چربی خون جلوگیری كند.فلفل تند سرشار از ویتامین ‍‍C می باشد و همچنین آنتی اكسیدانی برای مبارزه با بیماری های بدخیم و سرطان دارد.

مصرف آلو و كاهش حمله ی قلبی:
آلو میوه ای است ضد باكتری،ضد ویروس،ملین و دارای فیبر قابل حل است كه برای كاهش كلسترول و در نتیجه كاهش خطر حمله ی قلبی مفید است.آْلو سرشار از ویتامین های گوناگون و دارای پتاسیم فراوان است.خوردن آلو به بسیاری از سالمندان كه دچار یبوست هستند توصیه می شود. اگر آلو قبل از غذا مصرف شود برای رفع تشنگی بسیار موثر است.

پس از جراحی انگور بخورید:
انگور میوه ی مفیدی در درمان التهاب معده و روده،سیاه سرفه،كم خونی،مقرس،بواسیر،سنگ های صفرا وی،مسمومیت های مزمن است و از بعضی از بیماری های پوستی و ازدیاد فشار خون وحملات قلبی پیشگیری می كند.انگور در مبتلایان به سو ءهاضمه،مسمومیت های مزمن تركیبات جیوه و سرب،ناراحتی های جلدی،بواسیر و بعضی حالات سل ریوی،اثر مفید درمانی دارد.همچنین مالیدن آب انگور تازه در پوست صورت باعث شادابی و جوانی چهره شده و شفافیت آن را افزایش می دهد.انگور دارای 79 درصد آب و 14 درصد قند های مختلف است.همچنین دارای عناصر كمیاب موجود در سرم خون،املاح معدنی منگنز و ویتامین های مختلف خصوصا" C است.

مركبات و پیشگیری از خشكی پوست:
مصرف ویتامینهای موجود در مركبات در پیشگیری از بروز خشكی پوست به ویژه در فصل سرما نقش موثری دارد.ویتامین C از جمله مهمترین ویتامینهای مورد نیاز بدن است كه از بروز خشكی پوست جلوگیری می كند.این ویتامین در ساخت پروتیینهای پوست (كلاژن والاستین) كه به حفظ آب بافتها كمك می كنند، نقش دارد.به این ترتیب در صورت كمبود ویتامین C خشكی شدید پوست رخ می دهد.نوشیدن یك واحد از آب مركبات همچون پرتقال، لیمو شیرین و نارنگی را در روز تامین كننده ویتامین C مورد نیاز بدن در فصل سرما است.همچنین، ویتامین C موجود در مركبات، با افزایش جذب آهن و نیز جذب ویتامین E مواد غذایی به شادابی پوست كمك می كند.


   

درباره وبلاگ

مدیر وبلاگ : یوسف

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان